r2r Diensten

r2r 

are you Ready to Retail?

Ondersteuning van A tot Z

Wij begrijpen heel goed dat het voor een ondernemer een hele stap is om over te gaan naar een nieuw (of ander) systeem. Daarom zijn onze specialisten van meet af aan betrokken bij uw onderneming.

Eerst brengen wij in een persoonlijk gesprek uw eisen en wensen in kaart en onderzoeken wij uw huidige situatie. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag met een eerste adviesrapport. Het adviesrapport geeft aan welke configuratie het best aansluit op uw vraag, maar ook hoe snel u de gemaakte investering kan terugverdienen.

Nadat u, in samenspraak met de specialist, het adviesrapport heeft goedgekeurd, ondersteunen wij u bij iedere volgende stap en zorgen ervoor dat de overgang naar de nieuwe situatie vlekkeloos verloopt. Wij laten u pas weer los als u volledig ingewerkt en vertrouwd bent met onze oplossing. Onze specialisten draaien gewoon een dag met u mee om u direct te kunnen ondersteunen in de winkel. Kortom met OUR Solutions staat u er nooit alleen voor!Kennis van zaken

Samenwerken zit nu eenmaal in ons DNA. U kunt als klant van MY Solutions altijd rekenen op onze inhoudelijke vakkennis en professionele ondersteuning. We doen graag een stapje meer om u op het gebied van winkel automatisering volledig te ondersteunen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het onderzoeken van uw verzorgingsgebied en doelgroep.


Servicedesk

Klanten van MY Solutions kunnen iedere dag terugvallen op onze servicedesk, die speciaal voor uw onderneming wordt ingericht. Wij staan u met raad en daad bij en kunnen ter assistentie uw systeem op afstand benaderen, waardoor u er echt nooit alleen voor staat. Wij gaan zelfs zo ver dat, als persoonlijke assistentie gewenst is, wij binnen een bepaalde tijd bij u op de stoep staan.


Advies door inzicht

Dat MY Solutions verder gaat dan alleen een software oplossing, blijkt ook uit ons advies op het gebied van marktinformatie van uw verzorgings-gebied. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u diensten aanbieden om inzicht te krijgen in uw marktgebied, teneinde een hoger rendement te halen uit uw verzorgingsgebied. Wilt u meer weten over deze nieuwe diensten van OUR, lees dan hier verder.

© 2014 OUR Solutions

Voorsterweg 92, 6971 KC Brummen | Tel 0634357715

Email  :   Info@oursolutions.nl