Our DNA

r2r 

are you Ready to Retail?

MY Solutions is een innovatief en dynamisch kennisbedrijf waar dagelijks met enthousiasme en veel plezier wordt gewerkt aan de meest complete en betrouwbare oplossingen voor de retailmarkt. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we, in samenspraak met winkeliers en consumenten uit heel Nederland, een totaaloplossing vanaf de werkvloer weten te ontwikkelen. Als klant plukt u hier de vruchten van. Ook spelen onze oplossingen altijd in op nieuwe marktontwikkelingen en kan de software op maat aangepast kunnen worden aan uw wensen. Mede hierdoor biedt MY Solutions uitkomst voor ieder type Retail Onderneming.


Maximale Bewegingsvrijheid

In ons DNA staat naast de kwaliteit en service ook het vrije ondernemerschap centraal. Dit bewijzen wij onder andere doordat wij onze klanten niet op basis van lock-in contracten aan ons willen ketenen, maar juist op basis van tevredenheid met ons willen verbinden. Dus optimale vrijheid tegen lage kosten, u bent immers niet voor niets een eigen zaak gestart! Wie doet ons dit na?


Financieringsarrangementen

Dat MY Solutions vanuit haar DNA anders denkt en werkt blijkt ook uit onze financieringsarrangementen. Wij begrijpen als geen ander dat veel ondernemers graag wel willen automatiseren, maar omwille van de investering vaak niet kunnen. MY Solutions biedt deze groep retailers de ruimte om met een lage investering toch te kunnen werken met een geavanceerd systeem. Onze visie is dat je alleen kunt vermenigvuldigen als je deelt.


Missie

In ons DNA ligt besloten dat wij vanuit onze kernwaarden op een eerlijke, transparante en integere wijze ondernemers helpen met het ondernemen. Een ieder kan ons herkennen aan de wijze waarop wij graag met onze relaties omgaan: innovatief, meedenkend, inlevend maar bovenal mens met hart voor andermans zaak!

© 2014 OUR Solutions

Voorsterweg 92, 6971 KC Brummen | Tel 0634357715

Email  :   Info@oursolutions.nl