Retail oplossingen

r2r 

are you Ready to Retail?

r2r Retail Oplossingen

r2r Lite

R2R Lite is speciaal ontwikkeld voor de kleine ondernemer. U bepaalt zelf welke functionaliteit u in gebruik wil nemen en dus bepaalt ook zelf de prijs. Geen onnodige kosten voor ongebruikte functies maar uitbreiden wanneer u er klaar voor bent. Zoals wij graag zeggen: rendement op maat!


r2r Pro

Met R2R Pro heeft u volledig grip op uw bedrijfsvoering. Met de PRO kunt u op een eenvoudige manier al uw bedrijfsprocessen optimaliseren waardoor u het maximale rendement uit uw verzorgingsgebied kunt halen

r2r Traffic

Als filiaal- of franchiseketen is het u vooral te doen om het efficiënt kunnen ondersteunen van de interne en externe organisatie. U wilt kunnen sturen voor de bocht en de juiste keuzes baseren op de meest recente informatie. Met behulp van R2R Traffic kunt u dit allemaal realiseren. MYMY Solutions verder gaat dan alleen een software oplossing, blijkt ook uit ons advies op het gebied van marktinformatie van uw verzorgings-gebied. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u diensten aanbieden om inzicht te krijgen in uw marktgebied, teneinde een hoger rendement te halen uit uw verzorgingsgebied. Wilt u meer weten over deze nieuwe diensten van MY, lees dan hier verder.

© 2014 OUR Solutions

Voorsterweg 92, 6971 KC Brummen | Tel 0634357715

Email  :   Info@oursolutions.nl